Menu
EUR
  • Europees gecertificeerde productie
  • snelle & correcte uitlevering
  • kwalitatief hoogwaardige producten

Disclaimer

 

Op het gebruik van de website (www.protecx.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van de website wordt je geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

GEBRUIK VAN INFORMATIE
Protecx streeft ernaar om op de website altijd de juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Protecx niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van deze informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als vervanging van juridisch advies.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Protecx aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Protecx en de gebruiker van de website ontstaan.

E-MAIL
Protecx garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd vanwege de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie per e-mail met Protecx te corresponderen, accepteer je dit risico. 

HYPERLINKS
De website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Protecx heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Protecx aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN
Alle publicaties en uitingen van Protecx zijn beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt zonder dat Protecx daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen