Menu
EUR
  • Europees gecertificeerde productie
  • snelle & correcte uitlevering
  • kwalitatief hoogwaardige producten

Betaalmethoden

Protecx Vast en Zeker - Betaalmethoden - Eenvoudig en veilig

Voor het afrekenen maken wij gebruik van de uiterst betrouwbare diensten van Mollie. Deze payment service provider biedt diverse wereldwijde betaalmethoden aan. Hieronder vindt u een opsomming van de betaalmethoden waaruit u kunt kiezen. 

IDEAL (gratis)
Directe afschrijving van uw rekening binnen uw vertrouwde bankomgeving. Wij ontvangen uw betaling per omgaande en zullen dan ook direct uw bestelling verzenden.

CREDITKAART
Wij accepteren de volgende creditkaarten:
- Mastercard
- Visa
- Maestro

BANKOVERSCHRIJVING (gratis)
U kunt na uw bestelling het bedrag overmaken op onze rekening. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij deze uitleveren (let op ! houd rekening met een overboekingsperiode van 1 á 2 werkdagen)

FACTUUR / OP REKENING (alleen zakelijk !)
Zakelijke klanten kunnen uiteraard betalen middels bovenstaande betaalmethoden, echter die bieden wij tevens de mogelijkheid om te bestellen op rekening. Tijdens het bestelproces dient u bij "type klant" te kiezen voor zakelijk en tevens uw bedrijfsnaam op te geven. Op die manier verschijnt aanvullend de betaalmethode "Factuur" die u vervolgens kunt kiezen. Wij zullen u bestelling direct in behandeling nemen en na de uitlevering ontvangt u per e-mail de bijbehorende factuur met een betalingstermijn van 14 dagen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen