Menu
EUR
  • Europees gecertificeerde productie
  • snelle & correcte uitlevering
  • kwalitatief hoogwaardige producten

Verzending & Levertijd

Protecx Vast & Zeker - Verzending & Levertijd - Voor een snelle & correcte uitlevering

VERZENDWIJZE
Afhankelijk van het aantal bestelde producten wordt uw bestelling verzonden als pakket met PostNL, DPD of DHL of als pallet met onze vaste transporteur. Op basis van uw bestelling verschijnt tijdens het bestelproces automatisch de juiste verzendwijze.

LEVERTIJD
Indien u voor 15.00 uur besteld zal een pakket nog dezelfde dag worden verstuurd, zodat u deze normaliter de volgende dag in huis heeft. Indien het een pallet betreft dan moeten wij deze samen met de transporteur inplannen voor uitlevering. De levertijd bedraagt in dat geval 2 á 3 werkdagen. Uiteraard informeren wij u in beide gevallen. 

VERZENDKOSTEN
Hieronder ziet u het overzicht van de verzendkosten (incl. BTW) die wij hanteren:

PRODUCT PAKKET PALLET
Folies Gratis! Gratis!
Schroeven € 6,95 € 37,50

 

AFHALEN
Uiteraard kunt u de gewenste producten na uw bestelling de volgende werkdag ook bij ons afhalen, dit kunt u tijdens het bestelproces aangeven. Indien u nog dezelfde dag wenst af te halen, dan dient u contact op te nemen met de Klantenservice 050-4090773, zodat wij kunnen controleren of het op voorraad is en wij er voor kunnen zorgen dat deze voor u klaarstaat wanneer u komt.

PROTECX
Bernhardlaan 7
9471 EH Zuidlaren
050-4090773
06-23256859 (alléén Whatsapp)
afhaaltijden -> werkdagen 08.30 - 17.30 uur

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen